Vi laver

Kan du lide, hvad du oplever?

Vi lærer nye ting hele tiden. Hvad der fungerer, hvad der ikke fungerer. Hvad vi skal, hvad vi ikke skal. Hvad vi kan, hvad vi ikke kan. Heldigvis for os, så fungerer, skal og kan vi en hel masse. Det kan man se på det multimedie-indhold, som vi hver måned deler på tværs af alle vores platforme.

Vi går meget op i oplevelsen af OTOWN. Så... kan du lide, hvad du oplever?

Kunne du tænke dig moderne og indholdsrige videoer?

Noget af det indhold, vi lever højt på hos OTOWN er vores små videoer på vores platforme. Nyheds- og indholdsrige videoer med fokus på personen. Bag vores videoer ligger en masse arbejde. Der er idégenerering, planlægning, optagelser og klipning.

Vi har eget udstyr, men har du selv noget, du foretrækker, kan det naturligvis også bruges. Så hvis du kunne tænke dig videoer i et format lignende vores, så send os en forespørgsel på redaktion@otown.dk med antal videoer og andre tanker, du har gjort dig. Så finder vi sammen frem til en rimelig pris.

Hvad med uddybende podcasts?

OTOWN har også kastet sig over podcastgenren. Her udgiver vi jævnligt nye afsnit, hvor vi går i dybden med emner, virksomheder og personligheder.

Er du vild med det format, vi laver vores lydformat i, så er det også noget, vi kan hjælpe dig med. Mo har eksperimenteret med vores podcastformat og dermed prøvet lidt af hvert. Han ved derfor også, hvad der holder på lytteren. Derudover har han den sprødeste stemme og er virkelig god til at få det bedste frem i sine gæster. Så skal du bruge en podcastserie, så hiv fat i os på redaktion@otown.dk.

Er tekst eller billeder mere dig?

Vi er også vilde med at skrive. Heldigvis. For hvad er et medie uden tekst? Tekstforfatning ligger mange af os nært. Så der er rig mulighed for, at du kan finde den skrifttype, der passer lige til dit behov hos OTOWN.

Vi kan levere lækkert pressemateriale, indlevende artikler, dybdegående blogindlæg, præcise produkttekster, fængende SoMe-opslag og meget mere.

Derudover er vi også superskarpe, når vi knipser på kameraet. Skal du bruge billedserier, albummer eller nye profilbilleder til dine ansatte, så har vi nytænkende fotografer, der kan få et smilet frem hos enhver.

Skriv hvad du kunne tænke dig til redaktion@otown.dk, og så finder vi sammen det skarpeste tilbud på markedet.