Posts by 

Lisette Olesen

OTOWN

Historiker om Odense: FĂĄ liv i Centrum

#Otownerdit er indlægget på Otown.dk, hvor vi bliver klogere på Odenses mest spændende personligheder. Vi hører deres holdninger til byen, når de færdiggør sætninger om byens bedste og værste sider. Denne uges personlighed er historiker John Rendboe
Kultur

Eva med skabertrang: vil gøre byen federe at bo i

#Otownerdit er indlægget på Otown.dk, hvor vi bliver klogere på Odenses mest spændende personligheder. Vi hører deres holdninger til byen, når de færdiggør sætninger om byens bedste og værste sider. Denne uges personlighed er direktør ved Odense Aafart: Eva Pasgaard
Erhverv

Ny genbrugskæmpe hylder ordenssans: ”Det er som at købe nyt tøj”

På fredag lander en af Danmarks største genbrugsmastodonter i Odense. Det jyske secondhandkoncept reshoppit.dk åbner butik i den gamle Bazar Fyn dvs. på Thriges Plads nr. 5.
Erhverv

Karen sælger maling og menneskekundskab: Kunstnerbutik er retræte for sårbare sjæle

For 20 år siden åbnede en butik med pensler, lærreder og farver. I dag er A. Binicki Kunstnerartikler et sted, hvor folk fælder tårer.
Erhverv

Sanne gik viralt med pandaudstilling: "Jeg stjal min søns panda”

Vinduesudstillingen med 10 pandabamser, der spiser på Restaurant Druen og Bønnen, er gået viralt. Skaberen bag udstillingen er den kreative stylist Sanne Godt fra virksomheden Deko Godt. Hun lever af at skabe den gode stemning – om det så er med pandaer, kreative indretninger eller mekaniske nisser.
Erhverv

Daniel leverer øl til hele verden: åbner showroom med over 300 specialbajere

På havnen åbner et mekka med specialøl. Daniel fra webshoppen dinøl.dk åbner et showroom med over 300 specialøl fra hele verden.
OTOWN

Odenses cocktailmutter lever af smagsløg og ja-hatte

#Otownerdit er et indlæg på Otown.dk, hvor vi bliver klogere på Odenses mest spændende personligheder. Vi hører deres holdninger til byen, når de færdiggør sætninger om byens bedste og værste sider. Denne uges personlighed smagsformidler: Bente Valentin Hansen.

Følg os på Instagram

se Profil