Privatlivspolitik

Samtykkeerklæring til Otowns nyhedsbreve

Her kan du læse om den samtykkeerklæring, som du bliver bedt om at acceptere, hvis du tilmelder dig Otown's nyhedsbreve

Formålet med indsamling af dine persondata

At udsende elektroniske nyhedsbreve med aktuelle nyheder, info om projekter og arrangementer som en serviceydelse til dig.

Hvad indhenter vi?

Vibehandler personoplysninger om dig i form af:

·       E-mailadresse

Det er frivilligt at tilmelde sig, og du skal kun indtaste e-mailadresse samt afkrydse, at du accepterer betingelserne for at modtage nyhedsbreve fremadrettet.

Oplysning om behandling af persondata

Inden du accepterer betingelserne i tilmeldingsformularen, har vi pligt til at oplyse dig om databehandlingen jf. Databeskyttelsesforordningen. Vi skal informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger, og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Retsgrundlag

Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).
Oplysningerne i elektronisk form bliver fysisk opbevaret sikkert hos vores leverand√łrer s√• l√¶nge, du √łnsker at modtage nyhedsbreve. Oplysningerne videregives ikke til andre og data bliver udelukkende behandlet hos vores leverand√łrer.

Dine rettigheder

Vi opbevarer dine personoplysninger s√• l√¶nge du √łnsker at modtage nyhedsbreve. Du har til enhver tid ret til at tr√¶kke dit samtykke tilbage. Det kan du g√łre ved at framelde dig modtagelse af flere nyhedsbreve. Link findes i bunden af de fremsendte nyhedsbreve. Dine oplysninger slettes permanent ved framelding.
Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysningerne. Hvis du tr√¶kker dit samtykke tilbage, sletter sundhed.dk alle oplysninger vi har opbevaret om dig. I dette tilf√¶lde kontakt os da venligst p√• redaktion@otown.dk. √ėnsker du at g√łre krav p√• din ret til indsigt, berigtigelse, begr√¶nsning eller retten til at flytte dine personoplysninger, bedes du ligeledes kontakte os p√• redaktion@otown.dk.

Hvem anvender dine oplysninger? 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev videregives personoplysninger til MailChimp, der varetager udsendelse af nyhedsbrevet.

Du skal slutteligt vide, at det er muligt at klage til Datatilsynet overbehandlingen af personoplysningerne på www.datatilsynet.dk

Har du sp√łrgsm√•l til behandlingen af personoplysninger og dine rettigheder?
Du kan til enhver tid kontakte vores databeskyttelsesr√•dgiver p√• redaktion@otown.dk ¬†hvis du har sp√łrgsm√•l til behandlingen af dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har.

 

‚Äć