Storms Pakhus har kogt antallet af madboder ned til 15, øget omsætningen og ligger nu foran budget. Nyeste tiltag er en mexicansk bod og en sushibod.

Pakhuskulturen.

Direktør og medindehaver af Storms Pakhus, Martin Bødker, smiler og gentager ordet.

”Jamen, pakhuskulturen er den stil og den kultur, vi har hernede. Her er både afslappet og sjovt at arbejde, men folk er også meget dedikerede. Vi vil have, at folk selv ejer deres boder, for ellers forsvinder sjælen og gejsten. Og de skal være lokale, hvilket vil sige fra Odense eller fra resten Fyn,” siger Martin Bødker, som er partner i Bargroup, der også står bag Viggos, Lørups, Blomsten & Bien, Den Brølende And og Klosterkroen.

Siden Storms Pakhus åbnede i sensommeren 2017, har stedet nærmest konstant været i bevægelse og under omkalfatring.

”Nu er vi inde i en fase, hvor vi også har tid til at justere på de ting, som allerede fungerer. Men det er stadig et travlt hus, hvor der hele tiden kommer nye tiltag. Lige nu løber vi stærkt for at få gjort pladsen udenfor klar, så vi kan åbne den i påsken," siger Martin Bødker, som er overvældet over den opbakning, pakhuset har fået fra Odense.

”Vi vurderer, vi havde et sted mellem 250.000 og 300.000 gæster i 2018. Det er vi meget stolte af. Folk skulle opdage, at streetfood i Danmark ikke er lige så billigt, som når de er ude at rejse. Men at de hernede udover god, frisk mad også får en helhedsoplevelse, som taler til alle sanser,” siger Martin Bødker.

Han peger blandt andet på, at den tidligere indehaver af Falsled Kro, Per Hallundbæk, er ved at gennemgå alle boder i samarbejde med deres ejere for at se, hvordan deres samlede produkt kan blive bedre.

”Han er med til at optimere både smage og procesgange. For eksempel vil al brød hernede blive bagt af restauratørerne selv eller købt friskt på dagen,” siger Martin Bødker, som glæder sig til i løbet af den næste måned at byde velkommen til en ny sushibod og den nye mexicanske bod, Moe's Taco.

Skrevet 
Apr 5, 2019
 i 
Business
 kategorien

Mere fra 

Business

 kategorien

Se Alle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye indlæg
som den første.

Ingen spam! Læs vores Privatlivspolitik
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.