Billetterne blev revet væk, da hun i weekenden afviklede en virtuel ginsmagning sammen med Odense Cocktailfestival.

Navnet er Bente Valentin Hansen.  Hun er Odenses cocktailmutter. Simpelthen fordi hun elsker cocktails. Derfor har hun også lavet en festival, der udelukkende beskæftiger sig med de farvestrålende drikke – nemlig Odense Cocktailfestival.

Spørger man Bente, brænder hun for den gode smag. Hun er nemlig smagsformidler. Med andre ord lever hun af at lave oplevelser for smagsløgene.

Mit yndlingssted i Odense er…alle de steder, der laver en giga god cocktail

Det bedste, der er sket i Odense er…mormorklubben. En klub med 13 kvinder, der styrer Odense hårdt. Det handler ikke om mormor. Men om gammeldags mad og lækre cocktails.

Det værste, der er sket i Odense er…da alt lukkede ned på grund af Corona.

Det mærkeligste jeg har oplevet i Odense var, da vi 3 dage før takeoff på Odense Cocktailfestival måtte lukke ned på grund af coronarestriktionerne

Det kendetegner en odenseaner, at…de altid har en kæmpe Ja-hat på. De er utrolig åbne og er med på at prøve noget nyt. Vi oplevede jo på cocktailfestivalen at sælge 700 billetter til et nedlukket nyt event. Festivalens virtuelle ginsmagning, som vi afholdte i weekenden, blev allerede udsolgt på 3. dag. 70 billetter på 3 dage til et helt nyt event. Det er ret positivt.

Hvis jeg var borgmester i Odense ville jeg...støtte mere op om de lokale kulturaktører.

Skrevet 
Mar 1, 2021
 i 
OTWN
 kategorien

Mere fra 

OTWN

 kategorien

Se Alle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye indlæg
som den første.

Ingen spam! Læs vores Privatlivspolitik
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.