Amfiscenen ved Kunstmuseum Brandts har fået en himmel af farvestrålende tråde, der vokser dag for dag. Kunstværket hedder ”I Tråd med Klædefabrikken” og er lavet af odenseanerne selv.

Frem til den 10. oktober kan alle være med til lave værket ved at flette, filtre, kaste, sno og vikle stoftråde ind i hinanden.  

Det er performancekunstner Karoline H. Larsen, der har startet værket.

-Det er odenseanernes værk. Jeg fik dog en lille idé, fortæller hun, mens hun er i gang med at vikle et par tråde sammen. Idéen hedder ”Collective Strings”.

- Ved at kaste snore i vejret og trække farvede spor mellem liner af reb hen over Amfiscenen er du sammen med din klasse med til at kortlægge kroppens bevægelser og væve nye stoflige rum, der forandrer Amfiscenen, som vi kender den. Kom og vær med til at skabe et forunderligt kunstværk, der ændrer sig dag for dag, som nye snore kommer til og oplev, hvordan værket af de forbundne snore forandres i takt med deltagelsen, alt efter vejr og vind og ikke mindst tiden af dagen, lyder det fra kunstneren.

Karoline har fået hele verden til at kaste med snore. Hun har nemlig startet Collective Strings- værker i ind- og udland.Trådene i værket er stofrester fra en T-shirt-fabrik i Portugal. Værket bliver lavet af 800 ruller tekstilaffald. Det betyder, at det samlede værk muligvis kommer til at bestå af 120.000 meter stoftråd.

Når værket er færdigt, kan du få noget af kunsten med hjem. Efter endt udstilling gives værket nemlig til lokale aktører, der ønsker at viderebearbejde materialet i egne projekter.

Du kan være med til at lave værket tirsdag - fredag mellem kl. 15-17 og lørdag - søndag 10.30 - 16.30.

Derudover er værket åbent for skoleklasser i workshops afholdt af Kunstmuseum Brandts’ undervisere på alle hverdage mellem kl. 10-14 ( kræver tilmelding)

Skrevet 
Sep 26, 2021
 i 
Kultur
 kategorien

Mere fra 

Kultur

 kategorien

Se Alle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye indlæg
som den første.

Ingen spam! Læs vores Privatlivspolitik
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.