International standard, luksustøj og en oplevelse udover det sædvanlige. Det kan du opleve, når Odense til foråret bliver beriget med en ny herretøjsforretning. Ulrik Storm, der tidligere har bestyret tøjforretningen Mr. Isaksen åbner til foråret tøjforretningen Ulrik Storm på Vestergade 3.

Fordelt på 2 etager vil du kunne finde det italienske jeans-mærke Jacob Cohen, det svenske brand Oscar Jacobson, Ralph Lauren, Hugo Boss, skjorte-specialister som Eton, Stenstrøms, Sonrisa, strik fra John Smedley samt forskelligt tøj fra Italienske topbrands Dondup, Lardini samt Paul & Shark og meget mere.

Udover at Ulrik Storm har tøj til businessmanden såvel som casual-klædte, så bliver butikken et sted, hvor du kan handle, når du har tid.

- Hvis du ikke kan handle hos os i åbningstiden, så sørger vi for, at der er personale i butikken, når du har lyst til at komme forbi. I Ulrik Storm har du altså mulighed for at booke en private shopping, fortæller Ulrik.

Ifølge Storm er fremtidens detail en oplevelse. Som billederne viser får den gamle urmagerforretning på Vestergade en ordentlig makeover. Ejendomsadministrationen Barfoed Group nu går i gang med en større ombygning og udvikling af ejendommen Vestergade 3, der i mange år husede Urmageren A.M. Berg. Tøjbutikken indrettes i samarbejde med Habitus Design Group, der har stor erfaring i indretning og design af butikker og hoteller over hele verden. Arkitekterne bag er Juul og Frost, der har tegnet et hav af bygninger i Danmark.

Skrevet 
Jan 7, 2022
 i 
Business
 kategorien

Mere fra 

Business

 kategorien

Se Alle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye indlæg
som den første.

Ingen spam! Læs vores Privatlivspolitik
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.