I dag åbner en sukkersød oplevelse på Storms Pakhus. Sweet ’n’ Street er byens nye dessertbod, som er styret af odenseanernes søde tand, sæsonens tendenser og Mias evne til at overraske.

- Det bliver lækkert. Det bliver sødt. Det bliver street, fortæller Mia.

Storms Pakhus skyder november i gang med en ny dessertbod Sweet ’n’ Street.

Mia Brink Møller står bag Odenses nye dessertbod. Hun er kendt som en af byens ukronede burgermestre, da hun tidligere har drevet Burger Anarchy i Storms Pakhus. Nu har hun skiftet bøfferne, bollerne og fastfooden ud med søde sager i alverdens afskygninger. Mia åbner nemlig sin egen sukkerbod i Storms Pakhus. Det gør hun af to årsager. For det første manglede boden på Storms og for det andet tilhører hun ”Familien Kage”.

Sæsonens lækkerier og sjældne sukkerfristelser

Moussekager, cheesecakes, donuts, hindbærsnitter, romkugler, brownie med hjemmelavet is, bubble tea, sluce ice er blot nogle af de hjemmelavede lækkerier, du kan få i Odenses nye dessertbod.

Sweet ’n’ Street er stedet, hvor desserterne følger årets gang dvs. julekager ved juletid, påskelækkerier ved påske ovs. Derudover kan du i Mias lyserøde bod få en særlig is, som du ikke finder andre steder i Odense -nemlig popsicle ice. Det er farvestrålende chokoladeovertrukne ispinde, som Mia laver fra bunden.

- I Aarhus er isen et kæmpe hit. Men vi har dem ikke i Odense, så det synes jeg, at vi skulle have i byen, lyder det fra Mia, der fortæller, at boden bliver et sted fyldt med overraskelser, hvor du altid kan finde noget nyt hver gang, at du kommer forbi butikken. Sweet ’n’ Street er nemlig Mias kreative sukkerunivers, hvor hun dyrker det, hun elsker allermest – desserter.

Odenses søde tand bestemmer

Ifølge Mia tilhører hun en helt særlig familie – nemlig Familien Kage. Det er en titel venner og bekendte har givet Mias familie, idet de altid tropper op med en kage til diverse arrangementer.

- Vi er sygeligt besat af kage og ja vi spiser rigtig meget af det. Jeg har altid lavet kager til barnedåb, bryllupper og diverse familiefester, lyder det fra Mia.

Mia forelskede sig i kageuniverset, da hun var teenager, hvilket resulterede i, at hun har arbejdet i bagerforretninger i over 8 år. Men nu er Storms Pakhus jo alt andet end en bagerforretning. Derfor vil Mias desserter have et helt særligt touch.

- De er mere rå i looket. Kager i en streetfoodhal må ikke være for pudsenusset og prinseagtige, forklarer hun.

Udover at Sweet ’n’ Street er Mias kreative sukkerunivers, hvor hun eksperimenterer med smage, desserter og andre søde sager, så er Sweet ’n’ Street styret af odenseanernes søde tand.

- Hvad der er i boden afhænger en del af odenseanerne. Hvis der er en kage i boden, som odenseanerne ikke vil have, så skal den bare væk – også hvis at den er en af mine yndlingskager, siger hun.

Hvorfor du finder Sweet ’n’ Street i Storms Pakhus og ikke i et butikslokale på gågaden, skyldes Mias kærlighed til pakhuset. Igennem de fire år hun har drevet Burger Anarchy i hallen, har hun altid syntes, at stedet manglede noget sødt.

- Der er kun Vaffelboden, hvis man vil have dessert på Storms. Jeg håber på, at Sweet ’n’ Street kan tiltrække folk til pakhuset uden for spisetiderne. Storm er et fantastisk sted til kaffe- dates jo, afslutter hun.

Street´n´Sweet slår dørene op i dag den 1. november på Storms Pakhus.

Skrevet 
Nov 1, 2021
 i 
Business
 kategorien

Mere fra 

Business

 kategorien

Se Alle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye indlæg
som den første.

Ingen spam! Læs vores Privatlivspolitik
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.