Odenses nye musikscene ved Byens Ø har offentliggjort nye navne, der giver koncert på havnen i juni måned. På Byens Ø kan du opleve koncerter med L.O.C, Jacob Dinesen, Queen Machine, Pauline, Dopha og Maddy.

De nye koncerter på Byens Ø er for dig, der…

- elsker nostalgi: Selvom Odense har fået en ny musikscene, så er scenen ikke ligefrem spækket med de største, nye toner. På trods af, at en af koncerterne består af poppede stjerneskud som Pauline, Dopha og Maddy, så er koncerterne på Byens Ø primært for dig, der er klar på et nostalgitrip. Hovednavnene er nemlig L.O.C, Jacob Dinesen og Queen Machine. På Byens Ø vil L.O.C med garanti tage dig tilbage til nullerne, mens Queen Machine sparker liv i gamle Quuen-sange og Jacob Dinesen fyrer op for sin americana-rock, der blandt anmelderne er kendt for at lede tankerne hen på amerikanske legender som Bruce Springsteen og Johnny Cash.

- er klar på en alternativ Sankthansaften: Hvorvidt Sankthans-sangene bliver skiftet ud med ”I Want To Break Free”, ved vi ikke. Men det bliver i hvert fald en anderledes Sankthansaften, som du kan opleve ved Byens Ø, når Sankthansbålet tændes på vandet, øllet skummer fra hannerne og Queen Machine indtager scenen. Hvis du ikke kan lide Queen eller 70’er-nostalgi, så er det nok ikke her, du skal tilbringe din Sankthansaften.

- vil opleve nyt talent: Køber du billet til koncerter med hovednavnene – altså Queen Machine, Jacob Dinesen og L.O.C, så kan du gratis få billet til en popaften, hvor Pauline, Dopha og Maddy indtager Odense Havn. De tre sangere og musikere er alle spirende popartister på den danske vækstlagsscene, som er værd at holde øje med.

Idéen bag koncerterne…

… startede som et corona-initiativ lavet af Musikhuset Posten og Byens Ø. I forbindelse med sidste års covid19-restriktioner havde Posten brug for et større venue, da spillestedet ikke kunne lave koncerter med mange gæster. Efter at have holdt en række corona-venlige koncerter på DOK5000, fik Musikhuset Posten sammen med Odense Havn og A. Enggaard idéen, at de kunne lave en ny musikscene på Odense Havn. Efter en række vellykkede koncerter med bl.a. Jung, Alex Vargas, Scarlet Pleasure, D-A-D m.m. har arrangørerne besluttet sig for at åbne op for scenen endnu engang til sommer.

Om juni måneds line-up udtaler Morten Østlund, der er spillestedsleder på Musikhuset Posten:

- Vi er gået efter forskellige genrer og målgrupper, for at samle så mange publikumssegmenter som muligt. Det, og så udbuddet af artister, der var muligt i den periode, har lagt grund for vores program. Det var også vigtigt, at vi fik plads til nogle af de nyere artister på den danske musikscene, hvilket er tydeligt på lørdagens program.

Besøg byens nye scene

Billetsalget starter torsdag d. 13. januar, hvor billetter kan købes via www.postenlive.dk. Til Sankthansaften med Queen Machine og bål, kan børn under 12 år komme ind til halv pris.

Foto: Billedet på forsiden af artiklen er taget af Hannibal-Bach, der er husfotograf for Musikhuset Posten.

Koncerter på Byens Ø

16. juni: L.O.C.
17. juni: Jacob Dinesen
18. juni: Pauline + Dophy + Maddy
23. juni: Sankthansaften med Queen Machine og bål på vandet.

Skrevet 
Jan 13, 2022
 i 
Kultur
 kategorien

Mere fra 

Kultur

 kategorien

Se Alle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye indlæg
som den første.

Ingen spam! Læs vores Privatlivspolitik
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.